περί του καιρού ή έχει ο καιρός γυρίσματα....

περί του καιρού ή έχει ο καιρός γυρίσματα....
..............................................* ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2.400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ........
................................. "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα:Ο Δρ Δημοσθένης Κατρίτσης, προεδρεύει διεθνούς ομάδας ιατρών και επιστημόνων,

   ΙΑΤΡΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ  



Ο Δρ Δημοσθένης Κατρίτσης, Διευθυντής του Τμήματος Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας της Ευρωκλινικής Αθηνών προεδρεύει διεθνούς ομάδας ιατρών και επιστημόνων, από χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας,
με σκοπό τη συγγραφή των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (EuropeanHeartRhythmAssociation) για τις υπερκοιλιακές ταχυκαρδίες. Οι οδηγίες πρόκειται να δημοσιευθούν τον Ιούνιο του 2016.
Ο Δρ Κατρίτσης, MD, PhD, FRCP, FESC, FACC, είναι διδάκτωρ των Πανεπιστημίων Αθηνών και Λονδίνου, μέλος του Βρετανικού Κολλεγίου Παθολόγων, επίτιμος Διευθυντής Καρδιολογίας στο St Thomas’ Hospital, London, επισκέπτης καθηγητής του City University του Λονδίνου και μέλος του Faculty της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard (Harvard Medical School), με τίτλο Lecturer on Medicine.
Στην Ευρωκλινική διευθύνει το Τμήμα Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας, το οποίο, σε 24ωρη βάση, παρέχει πλήρες φάσμα επεμβατικών καρδιολογικών πράξεων, όπως στεφανιογραφιών και αγγειοπλαστικών, ablation αρρυθμιών και εμφύτευση βηματοδοτών και απινιδωτών, βαλβιδοπλαστικών, εμφύτευση αορτικών βαλβίδων και άλλων επεμβάσεων σε δομικές καρδιολογικές παθήσεις. Το Τμήμα είναι διεθνώς γνωστό για την ερευνητική του δραστηριότητα, με πλήθος δημοσιεύσεων στα μεγαλύτερα διεθνή καρδιολογικά περιοδικά.

Ο κ. Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής δήλωσε: «Η προεδρία του Δρ Κατρίτση στην ομάδα αυτή είναι εξαιρετικά τιμητική και ενδεικτική της ποιότητος των παρεχόμενων Ιατρικών υπηρεσιών στην Ευρωκλινική».

stogiatro.gr
ΠΗΓΗ: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2016/06/blog-post_67.html#ixzz4AdwX5V87

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου